Navštíveno 6798x

Znamej prodava tuhle vuni..
Audi 80 Cabrio 2.6 6V r.v. 1997 , najeto cca 150 000 km , centrál na D.O. Alarm . ABS , RMG + CD , kožený vyhřívany sedačky , vše v elektrice + střecha , 17“ AL , 2x Airbag .
Dovoz SRN , Nové náplně , chladič . Jediný co je špatný , že mi někdo zlomil anténu . Jinak auto je v naprostém pořádku .
Je tam i serviska , klíče .
Muzu potvrdit paradni stav a vzhled, ojedinely kousek!
Cena ca 130tis..

fesanda :-) akorat jsme koukali s xenonmanem na zverstva co prodavaji na tipcars, predek z novy audiny napsaovany na hranatym aute, des :-)

19.10.2009, 17:54 |
zipp asi není v quattru, že?
jj ja ac bmw positive tak tohle taky muzu:)
zipp tak to netusim, ale verimze kdyby jo tak by to bylo uvedeno..
Kdyztak kontakt na prodejce - 777686895
tohle cabro v Q nikdy nebylo vyrobeno skoda ze namá klimu
jedu v pátek kouknout na to same ve dvoulitru, ve stejnem stavu ale za polovicni cenu

19.10.2009, 19:56 |
JP france: stejnej stav posouzen z fotek? x-D
posouzen reálne nejeto cca 130 POUZE V LETE grafit metlam kuže eletrika vcetne strechy
to france:
jen technickej dotaz... má vůbec do cabria smysl klima? Stejně to při stažené střeše ani nepoznáš
j to má a docela velkej, protože auto je otevrený a casto nachatá dost vlhkosti do kobercu atd, takze po zavdení strechy se casto poti okna, a klimoskav pomhle pripade vcelku zdatne pomááhá susit.. ale to vi snad kazdej
OK, v poho. Cabrio jsem nikdy neměl :)
Takže sorry za OT.
Auto vypadá fakt pěkně dle fotek, přeju brzký prodej.

21.10.2009, 12:02 |
Bucci tak sem si právě poslintal klávesnici i s myší... krasavice.... jenže pro mě např. k ničemu, páč parkuju v Praze před barákem :-(
aktualni, cena 99tis, rychle - dohoda..
aktualni, rychle - velka sleva!
At nezakládám další dotaz, nemáte někdo fotku 80 jak je velkej kufr když je složená střecha?
endru.ondra: porad stejne
Jojo, je to furt stejný protože se střecha skládá do toho kastlíku pod tim černym deklem za zadníma sedačkama ,pod tim to má nádrž která zabírá dost velkou část zadku takže kufr nejni nic moc ale určitě lepší než Z3 a podobný :o) ,já to skočim cvaknou do garáže....

10.01.2013, 19:09 |
trueno | Upraveno: 2013-01-10 19:10:31
foceno s kontaktolem , pro porovnání ;-)
jinak bez basáku je samozřemě volnej i ten druhej bok ....
Díky moc a jestli můžu ještě kolik žere tak ta v6 a trueno co máš za motor a spotřebu?
Ty budeš něco shánět? já mám nejpoužitelnější kábro ,tj. 1.9 tdi stará nesmrtelná 66 kw rotačka , jezdí mezi 6-7 , ten šestiválec v kabriu nevim ale v A6 jezdí kamarád 8 delší trasy a jinak do práce 10 km tak to má spíš 9, 10 L ......
Jestli chceš benzín prej je v tom dobrá ta 1,8 co se do toho montovala později ,jinak ty 2litry a 2,3 jsou dost žíznivý....
trueno: uvidime :) vse bude o penezich a praci. Ale je v planu chtel bych neco na leto
Tohle auto jsem chtel taky puvodne na leto ale dopadlo to tak ze s nim jezdim porad a je naprosto dostacujici pro dva , vzadu se taky da jezdit ale komfort je omezenej prostorem , jinak dily vetsinou levny (jsou tam S2 predni lampy a nekde porsche mlhovky a blikny ,drahy jak bejk)
oproti treba zminovany z3 je to prostorna lod nenarocna na provoz a denne se s ni da jezdit , z3 je spis takova hracka
jsem rikal bud mercedes a nebo tohle.